Doet trofee + BBQ 29-06-2019

De 7e editie van de Doet trofee werd dit jaar onder tropische omstandigheden gezwommen. Of dit de reden was dat zich ditmaal slechts 17 deelnemers aanmeldden, of dat dit kwam doordat we deze keer naar de zaterdag i.p.v. de vrijdagavond verhuisd waren, is onduidelijk maar de sfeer was er zeker niet minder om!
Vol overgave doken de zwemmers in het koele water van zwembad Bloemketerp. Naast 25/50 meter schoolslag, borstcrawl en rugcrawl, stonden ook de 25m supersprint met start vanuit het water en de 25m waterpolo borstcrawl op het programma.
Er werd, traditioneel, afgesloten met de familie estafettes om de Doet trofee, de wisselbokaal vernoemd naar onze oud trainster Doet Jouwsma.
Er verschenen in totaal zes estafettes aan de start waarvan deze keer team Dolfijn bestaande uit Lysanne Faber, Indy Nes, Dimitry Sprenkeling en Sterre Nes de Doet trofee, zeer verdiend, mee naar huis mocht nemen.

Na afloop werd direct de BBQ aangestoken om het seizoen af te sluiten. Het activiteitenteam had alles pico bello geregeld en onder het genot van een hapje en een drankje bleef het nog lang warm en gezellig.
Deze avond hebben we o.a. afscheid genomen van onze hoofdtrainer, Stefan Rorije, die ons na ruim 18 jaar gaat verlaten. We wensen hem, en zijn vriendin Anna Jetske Baron die ook afscheid neemt als trainster, alle goeds toe voor de toekomst!

De winnaars van de Doet trofee 2019

Reacties zijn gesloten.