Zeer geslaagde 6e editie Doet trofee

De 6e editie van de Doet trofee was er weer eentje om in te lijsten. In totaal doken vrijdagavond 36 leden (wedstrijdzwemmers en waterpoloërs) het water van Zwembad Bloemketerp in om, als leden onder elkaar, ‘een lekker potje te racen’. Niet om records te vestigen maar gewoon voor de eer én de gezelligheid.
Traditioneel werd er afgesloten met de familie estafettes. Maar liefst 9 échte familie teams (bestaande uit maximaal twee wedstrijdzwemmers), aangevuld met een 4-tal funteams, streden om de inmiddels befaamde Doet trofee, genoemd naar oud-trainster Doet Jouwsma die in 2013 overleed.
Onder de deelnemers ook de dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen van Doet, die, voor het tweede jaar op rij, ook meestreden om de eer én natuurlijk de trofee. De winnaar van deze editie was de familie Delea bestaande uit Giorgio en Eva en hun dochters Viënna en Nova. Zij bevinden zich vanaf nu in een illuster rijtje als winnaars van de Doet trofee!

Vanavond sluiten we het seizoen af met de, even traditionele, jaarlijkse BBQ. Een seizoen met veel successen maar vooral ook veel plezier en saamhorigheid.

Wil je ook deel uitmaken van deze fantastische club? Kom dan tot de zomervakantie gratis meetrainen! Stuur een berichtje naar trainers@fzc54.nl.

Uitslagen Doet trofee 2018:uitslag_doettrofee2018

Reacties zijn gesloten.