Persbericht Leiden Speedo Jaargangwedstrijden 17/18 feb 2018

Afgelopen weekend mochten 5 minioren van SG FZC’54/De Vikings aan de start verschijnen bij de jaargangswedstrijd in Leiden. Bij deze wedstrijd mag alleen de top 18 van Nederland starten. Helaas werd Jip Bakker ziek en kon hij niet zwemmen.

De zaterdag begon gelijk met grote verrassingen, Jelte de Boer, Hidde Boersma en Wytse Broekstra zwommen de ene persoonlijk record na de andere en stegen allemaal met meerdere plaatsen op de ranglijst. De grootste uitschieter van de dag kwam op naam van Wytse met maar liefst een verbetering van 9 seconden op de 100 schoolslag kwam hij tot een 4de plaats!

Op de zondag veranderde het jongens team naar een gemengd team, Amber Lubbers kwam het trio versterken. De zwemmers konden niet allemaal de lijn van zaterdag doortrekken maar toch werden er nog veel persoonlijke records gezwommen. Grootste verrassing van de dag was dit keer Hidde, met een persoonlijk record van 3 seconden zwom hij naar een derde plaats op de 100 schoolslag voor minioren 6.

Voor SG FZC’54/De Vikings was het een geweldig weekend en met 5 geplaatste zwemmers mogen we concluderen dat het niveau hard omhoog schiet! Wilt u een uitgebreider verslag lezen kijk dan op de site of facebook pagina!

Totaal uitslagen Speedo Jaargangwedstrijden

PR uitslagen SG FZC’54 De Vikings Speedo Jaargangwedstrijden

Reacties zijn gesloten.