Vijfde editie Doet trofee opnieuw een succes

De vijfde editie van de Doet trofee, de onderlinge wedstrijd van F.Z.C.’54 vernoemd naar oud trainster Doet Jouwsma die vijf jaar geleden overleed, was wederom een succes te noemen.
Er verschenen maar liefst 40 zwemmers aan de start, voornamelijk wedstrijdzwemmers maar ook een aantal waterpoloërs, trimzwemmers en zelfs voor het eerst een van de kleindochters van Doet.


Onder luide aanmoediging van ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes kwam iedereen vijf keer individueel in actie, naast 25 of 50m schoolslag, rugcrawl en vrije slag waren dit jaar de supersprint (25m vrije slag met start vanuit het water) en de 25m waterpolo borstcrawl (uiteraard met bal) toegevoegd. De afsluiting bestond, voor de derde keer op rij, uit de familie estafettes. Die leverde dit jaar een verrassende winnaar op: het team bestaande uit de waterpoloërs Femke Sijtsma, Yvar Wijnstra en Auke Sijbesma en zwemmer Vito Kuperus mochten na afloop de zo begeerde Doet trofee in ontvangst nemen. Rond 20.30 uur kwam er een einde aan deze zeer gezellige avond, we kijken nu alweer uit naar de volgende editie.

Uitslagen:

https://www.dropbox.com/s/3w1hc30lk7wnbnk/Uitslagen%20Doet%20Trofee%202017.docx?dl=0

Reacties zijn gesloten.