Minioren SG F.Z.C.’54/De Vikings presteren goed op Regio Finales

Afgelopen weekend mocht SG F.Z.C.’54/De Vikings met 15 zwemmers in Heerenveen strijden om wie zich de beste minioren van het noorden (Fryslân, Groningen en Drenthe) mochten noemen. Met 74 starts en meerdere medaillekandidaten een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar.

FZC ’54 – De Vikings

Op zaterdag waren de medailles voor David die, na een zwaar schoolkamp, naar het zilver zwom op de 400m vrije slag, voor Jip die zowel op de 50m vlinderslag als op de 100m vrije slag zilver wist te winnen en voor Jelte die op de 100m vrije slag zilver wist te winnen en op de 100m schoolslag zelfs de gouden medaille mee naar huis mocht nemen. De zaterdag werd afgesloten met een estafette waarin de jongste minioren van SG F.Z.C.’54/De Vikings, Wytse, Gabriella, Jelte en Amber, onbedreigd naar de overwinning zwommen.
Op zondag gingen de zwemmers door met waar ze goed in waren. Zo zwom David op zowel de 200m wisselslag als de 100m vrije slag naar een bronzen medaille, won Jip op de 200m wisselslag ook een bronzen medaille en werden Hidde en hij resp. tweede en derde op de 100m schoolslag. Jelte haalde op deze tweede dag ook nog 3 medailles binnen, op de 100m wisselslag en de 100m rugcrawl werd dit een zilveren medaille en op de 50m vlinderslag mocht hij na een zeer spannende race de overwinning opeisen.
Het toernooi werd afgesloten met een 4x50m wisselslag estafette voor de oudste minioren, hier moesten Mare, Jip, David en Indy vol aan de bak voor de tweede plaats die ze met een goede finish binnen haalden.
Naast al deze medailles waren er ook nog heel veel 4de en 5de plaatsen.

PR Uitslagen Minioren Regio Finale Heerenveen 10 en 11 juni 2017 SG FZC’54 De Vikings

Totaal Uitslagen Minioren Regio Finale Heerenveen 10 en 11 juni 2017

Reacties zijn gesloten.